Thermen Barendrecht

 

Barendrecht

Thermen Barendrecht is gemaakt door saunabezoekers voor saunabezoekers. Eigen ervaring stond aan de basis van één van de modernste saunabedrijven in Nederland. Hygiëne,  comfort en sfeer hebben de allerhoogste prioriteit, zodat zelfs de meest kritische saunabezoeker met plezier bij Thermen Barendrecht terugkeert.

Natuurlijk is de sauna in de eerste plaats een plek waar u volledig tot rust komt van de beslommeringen van alledag. Thermen Barendrecht biedt u een keur aan saunafaciliteiten waarmee ieder zich op eigen wijze kan ontspannen. U heeft de keus uit verschillende sauna's, een kruidentempel met bloesembad, stoombaden, voetenbaden, een Tepidarium, een hot whirlpool binnen en buiten, een kruidenbad, een gekoeld dompelbad, een nevelhoek en een gecombineerd binnen- en buitenzwembad.

Na het saunabezoek kunt u uitrusten in één van de sfeervolle rustruimten, in de stiltekamer, op het grote terras, de serre of in de prachtige tuin met ligweide.

Daarnaast is er het beauty center. Gedurende een beautydag krijgt uw lichaam evenveel rust en verzorging als tijdens één dag vakantie. Uw lichaam profiteert van de heilzame werking van de natuurlijke bestandsdelen uit de zee, zodat u zich beter voelt en er ook beter uitziet.

Een bezoek aan Thermen Barendrecht is bij uitstek geschikt als dagje uit met de familie, collega's of vriendinnen. U praat gezellig bij in een ongedwongen sfeer, waar lichaam en geest optimaal tot rust komen. Dankzij een modern systeem van klimaatbeheersing kunt u zomer en winter genieten van een aangename temperatuur. Eén van de betere saunabedrijven en beauty-centra van ons land.

Thermen Barendrecht
Achterzeedijk 81
2992 SB Barendrecht
Tel: 0180-614269

E: info@thermenbarendrecht.nl
W: www.thermenbarendrecht.nl
Thermen Barendrecht te Barendrecht | Thermen | Excellenza