Thermae Son

 

Son

Thermae Son is koploper in Nederland in gezondheid en fitness. In 20 jaar tijd is het uitgegroeid van full service beauty & saunabedrijf naar een uniek wellness & healthcenter.

In de thermen staat revitalisatie centraal, door middel van diverse temperaturen en aroma's die ieder jaargetijde worden aangepast aan het seizoen.

In de beautysalons vormen verzorging, muziek en aroma een harmonieus geheel. Verzorgende behandelingen voor gezicht en lichaam, pakkingen en natuurbaden, massagetherapie voor hoofd, lichaam en voeten, haarverzorging in de kapsalon, specifieke hand- en nagelverzorging, zonnebaden, individuele kruidenbaden en hydromassage, het kan allemaal. Alle behandelingen zijn zorgvuldig geselecteerd voor een fysiek, mentaal en spiritueel evenwicht. Twee wereldmerken, Clarins en Kanebo, sieren de salons met specifieke producten en behandelmethoden.

Om uw lichaam in vorm te krijgen en te houden begeleiden men u door allround fitness met conditionele en spierverstevigende training, ook in het water. De faciliteiten zijn buitengewoon en de entourage is uniek en ontspannen.

Naast het thermenrestaurant en de Thermae Lounge heeft Thermae Son ook een bijzonder sfeervolle brasserie. Vers en verantwoord, maar vooral ook lekker eten in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer maakt onze brasserie uniek.

Thermae Son
Planetenlaan 2b
5691PM Son
Tel: 0499-47 63 83

E: info@thermaeson.nl
W: www.thermaeson.nl
Thermae Son te Son | Thermen | Excellenza