Sauna en Wellness resort Thermae 2000

 

Valkenburg aan de Geul

Het waarschijnlijk bekendste saunacentrum en kuuroord van Nederland ligt in Limburg Op de top van de Cauberg in Zuid-Limburg ligt Thermae 2000.

Samen met het uitgebreide programma aan mogelijkheden, de kuurbehandelingen én de bijzondere architectuur maakt dit Thermae 2000 tot één van Europa's meest toonaangevende kuuroorden. Thermae 2000 is aangesloten bij de Vereniging Erkende Nederlandse Kuuroorden: VENK. Een erkenning die wordt verleend aan kuurcentra met thermaal water dat ter plaatse wordt gewonnen.

Het uitgebreide saunalandschap van Thermae 2000 bevindt zich zowel binnen als buiten. Na ieder saunabezoek dient het lichaam te worden afgekoeld. Dit kan in de afkoelbaden, met mineraalrijk water uit eigen bron, douches of in het buitengebied van Thermae 2000. Verder is er een Stuga-sauna, Tuli-sauna, BIO-sauna, Eucalyptus sauna, en nog veel meer.

Verder is er een eigen hotel. Het Thermaetel beschikt over 60 gerieflijke kamers en enkele comfortkamers, die volledig zijn geïntegreerd in de hellingstructuur van de Cauberg. De ruime kamers zijn verfrissend en modern ingericht met uitstekende badfaciliteiten. Bij een overnachting in Thermaetel is toegang tot Thermae 2000 inbegrepen.

In de restaurants van Thermae 2000 en Thermaetel worden dagelijks smakelijke maaltijden aangeboden. Heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten, die u voorzien van nieuwe energie.

Thermae 2000
Kuurpark Cauberg 27
6301BT Valkenburg aan de Geul

E: info@thermae.nl
W: www.thermae.nl
Sauna en Wellness resort Thermae 2000 te Valkenburg aan de Geul | Thermen | Excellenza