Lucaya Thermen

 

Oss

De rustige provincieplaats Oss herbergt één van de meest stijlvolle thermenbedrijven van Nederland. Ruim van opzet, sereen van sfeer en tot in het kleinste detail doordacht. De indrukwekkende entree voert u in een wereld van pure ontspanning en luxe, waarin u zich heerlijk vrij en geborgen voelt. Dat maakt Thermen Lucaya de ideale basis voor een vitaliserend intermezzo.

Het hart van Lucaya is een schitterend binnenbad, omgeven met alles wat u van een thermenbezoek verlangt. Van verschillende rustruimtes en (zoutwater)baden tot stoom- en infraroodcabines. Wat vooral in het oog springt zijn de hammam/scrub en de cavitosonic, een rustruimte waarin zout water wordt verneveld. Dat is goed voor de longen, net als het inhaleren van gezonde zeelucht.

De voorzieningen bij Lucaya zijn heerlijk ruim. Wat zeker ook geldt voor de beschutte patiotuin met ligstoelen. Ideaal om af te koelen in de frisse lucht en ‘s zomers in alle rust en vrijheid te genieten van de zon.

De professionele schoonheidsspecialistes bieden u tal van behandelingen om Lucaya weer als herboren te verlaten. Ze houden uiteraard rekening met de conditie van uw huid en werken uitsluitend met topproducten van Aveda, Darphin en Thalgo. U kunt uzelf ook meteen een lekker kleurtje bezorgen in het zonnecenter. En als u zichzelf helemaal in de watten wilt leggen, kiest u voor één van de aantrekkelijke arrangementen.

Thermen Lucaya
Spoorlaan 66a
5348KC Oss
Tel: 0412-654 900
Fax: 0412-654 901

E: info@lucaya.nl
W: www.lucaya.nl
Lucaya Thermen te Oss | Thermen | Excellenza