Elysium

 

Bleiswijk

Ga mee door de magische toegangspoort die Oost met West verbindt en beleef een stukje hemel op aarde. Want in Elysium zie je het leven weerspiegeld zoals dat zich ooit in het legendarische Byzantium afspeelde. Een wereld vol weldaad en overvloed. Verwen je met rijke oliën, aromatische kruidenbaden en oosterse massagerituelen. Slenter over leistenen paden langs de meest exotische planten, spiegel jezelf in kwikzilveren vijvers en stel jezelf op de proef met een keur aan gerechten.

Of proef bij Elysium de sfeer van het tropisch regenwoud. Doe power op in de zuurstofsauna. Ervaar het revitaliserend effect van een jetstreambad. Beleef de karakteristieke vochtige atmosfeer in de steamspa of de grotsauna. Pak verder nog wat zonnekracht mee onder de zonnehemel. Rust daarna uit in de Neveltuin met zijn tropische vegetatie waaronder bloeiende orchideeën. Of relax in de tropische rustruimte, temidden van enorme, tropische planten. Houd dan siësta onder het genot van een tropisch drankje boordevol vitamines.

Qua sauna's heeft Elysium 4 varianten van Aufguss: de Honing & Zout Aufguss, de Berken Aufguss en de Alpenweide aufguss. Dit wereldbekende opgietritueel staat garant voor het ontstaan van de löyly: de onzichtbare waterdampdeeltjes die aanvoelen als aangename prikkeltjes op de huid. Door de hete stenen op de kachel met water en ijs te overgieten ontstaat er een warme damp die met behulp van doeken gelijkmatig over de saunaruimte wordt verdeeld.

Elysium kan zich op beautygebied meten met de internationale topcentra. In het centrum is vrijwel alles op het gebied van schoonheidsverzorging te vinden. Er wordt gewerkt met de beste methoden, waarbij hoog-gekwalificeerde specialisten u met aandacht en zorg omringen. In Elysium werken de schoonheidsspecialistes met de drie topmerken Shiseido, Clarins en La Prairie.

Elysium, Centre for Well-being
Kooilaan 1
2665 KR Bleiswijk
Tel: 010-524 11 66
Fax: 010-524 11 69

E: info@elysium.nl
W: www.elysium.nl
Elysium te Bleiswijk | Thermen | Excellenza