De Thermen

 

Nijmegen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen ligt in een rustieke, bosrijke omgeving en heeft een zeer ruim aanbod van bad- en saunafaciliteiten. Naast vijf saunacabines met verschillende temperaturen, zijn er ook kruidenbaden, zwembaden, bubbelbaden, stoomcabine, infra-rood cabine, kruidentempel, scrubtuintje, en een nieuwe rustruimte met audio/video mogelijkheden.

Het saunacomplex is zeer ruim van opzet, zodat ook bij grote drukte de ruimte gewaarborgd blijft. In de relaxruimtes is het goed toeven. Bij zowel het restaurant- als bij het relaxgedeelte bestaan aparte rookvrije ruimtes.

De Thermen Nijmegen beschikt tevens over een beauty- en massagesalon, waar een ruime keus aan behandelingen mogelijk is, uiteenlopend van het verven van de wimpers tot een lichaamspakking op het massagewaterbed.

Om de baden van water te voorzien, is een bron van enkele honderden meters diep geslagen, waaruit het zuiverste water wordt gepompt: bij De Thermen Nijmegen zwemt u dus in bronwater. 's Winters is het heerlijk om vanuit het binnenbad het dampende buitengedeelte in te zwemmen, maar ook op mooie zomerse dagen is het volop genieten op één van de zonneterrassen of in de tuinen.

Een heerlijk lunchplateau is beschikbaar naast de gebruikelijke kleine kaart. En blijft u wat langer, dan is een bezoek aan het a la carte restaurant een echte aanrader. Met een regelmatig wisselende kaart, weten de koks zelfs de vaste gasten telkens weer te verrassen.

De Thermen Nijmegen
Panovenlaan 3
6525DZ Nijmegen
Tel: 024-360 03 03

E: info@thermen.com
W: www.thermennijmegen.nl
De Thermen te Nijmegen | Thermen | Excellenza