Centre du Lac

 

Pijnacker

De binnensauna van Centre du Lac is een Finse sauna met een temperatuur van 78 graden Celsius. Ieder uur wordt water met etherische olie uit dennen op de kachel opgegoten om een heerlijk geurend klimaat in de sauna te creëren.

In deze karakteristieke Finse blokhut is het heerlijk genieten van de prachtig beklede saunakachel met open haard. Deze blokhutsauna bevindt zich naast het zwembad in de binnentuin.

Daarnaast heeft Centre du Lac een zogenaamde kleurensauna. Een heerlijke ontspanning met exclusieve lichttherapie. De kleurentherapie in deze nieuwe sauna brengt de viervoudige eigenschappen van het licht tot een zeer positief geheel.

De schoonheidsspecialistes van Centre du Lac geven verschillende gezichtsbehandelingen. U kunt een keuze maken uit een basis en een standaard gezichtsbehandeling welke op huidtype is gericht. Ook kunt u kiezen voor een speciale gezichtsbehandeling die op de huidconditie is afgestemd. Alle gezichtsbehandelingen zijn inclusief een ampul of serum. Een ampul/serum is een werkstof concentraat welke een enorme oppepper aan de huid geeft. Tijdens de gezichtsbehandelingen werken de schoonheidsspecialistes met Babor of met Thalgo. Tijdens de basis of de standaard gezichtsbehandeling kunt u dan ook een keuze maken met welk merk u behandeld wilt worden.

Binnen Centre du Lac verzorgen de schoonheidsspecialistes ook verschillende lichaamsbehandelingen. Van een heerlijke ontspannen lichaamsbehandeling met warme olie en stenen tot een hydromassage bad. Ook voor verschillende lichaamspakkingen kunt u er terecht.

Bij een heerlijk dagje sauna hoort ook een heerlijke maaltijd. De professionele koks van Centre du Lac maken graag iets lekkers voor u klaar. U kunt kiezen uit de uitgebreide menukaart, van een lekkere tosti tot en met een smaakvolle entrecote.

Een hoogwaardig bedrijf dus, dat haar beloftes waar maakt.

Centre du Lac
Katwijkerlaan 105
2641PE Pijnacker
Tel: 015-369 67 67
Fax: 015-369 83 15

E: info@centredulac.nl
W: www.centredulac.nl
Centre du Lac te Pijnacker | Thermen | Excellenza