Mobi Design

 

Alkmaar

Altijd net iets méér doen dan u verwacht. Dat is de belofte die Mobi Design iedere dag opnieuw bij u waar probeert te maken. De Mobi-interieuradviseurs zijn dan ook echte vakmensen. Ze weten alles over het product en hebben oog voor inrichting.

De collectie heeft twee verrassende gezichten: ‘trendy' en ‘tijdloos'. Twee stijlen die perfect op zich zelf staan, maar die u ook sfeervol kunt combineren. Hier vindt u dan ook mooie stukken in zitmeubelen, eetkamers, wandkasten en andere interieurelementen.

Natuurlijk brengt het bedrijf uw nieuwe meubelen netjes bij u thuis. Vanaf een aankoopbedrag van € 500,- geheel kosteloos. De kwaliteit van onze dienstverlening merkt u dus ook als u bij Mobi Design de deur uit bent. Zo geniet u veelal van drie volle jaren productgarantie, zelfs als de officiële fabrieksgarantie korter is. Bij reparaties en dergelijke hebt u rechtstreeks contact met de eigen servicedienst; dat praat een stuk makkelijker. Uiteraard is Mobi lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW), hét keurmerk voor veilig aankopen.

Mobi Design
Huiswaarderplein 5a
1823CP Alkmaar
Tel: 072-511 96 91

E: info@mobi.nl
W: www.mobi.nl
Mobi Design te Alkmaar | Meubilair | Excellenza