Loods 5

 

Zaandam

Loods 5 in Zaandam is een woonfactory outlet: een fabriekswinkel naar Amerikaans model. Vanuit enorme hallen, op twee verdiepingen, die in ruim honderd units zijn verdeeld, verkopen woon- fabrikanten rechtstreeks aan de consument.

Loods 5 is niet alleen groot, maar ook veel. Elke unit vertegenwoordigt een andere importeur, groothandelaar of fabrikant. Alles wat men hier ziet is te koop en kan direct mee naar huis.

Loods 5 biedt ook een mooi assortiment design labels aan. Kartell, Vitra, Magis, om er maar een paar te noemen zijn inmiddels vertegenwoordigd bij Loods 5.

Advies op maat is uiteraard ook mogelijk. Ontwerpstudio 5 is een ontwerpstudio op basis van interieurarchitectuur BNI, opgericht door Antoinetta Verkuyl te Haarlem, afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ontwerpstudio 5 richt zich voornamelijk op creativiteit voor woonconcept Loods5 en de produkt- en merkontwikkeling van huismerk Loods5 en interieuradvies en bouwbegeleiding voor diverse particuliere opdrachtgevers.

Loods 5 mag dan een outlet zijn, het is er wel één met een bijzondere insteek en zeker zo'n apart assortiment. Breng eens een bezoek om u hier te laten inspireren.

Loods 5 Zaandam
Pieter Ghijsenlaan 14b
1506PV Zaandam

E: info@loods5.nl
W: www.loods5.nl
Loods 5 te Zaandam | Meubilair | Excellenza