Lineo Modern Wonen

 

Waalre

Lineo Moderne Interieurs bevindt zich in Waalre, net buiten Eindhoven. Een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in moderne interieurs en uniek zitcomfort. Lineo staat voor een nieuwe lijn onderscheidende meubelen waarbij vormgeving en comfort voorop staan. Lineo bestaat sinds 2004 en is een dochter onderneming van Profita Comfortabel Wonen.

De collectie merken is zorgvuldig samengesteld, en biedt veel mogelijkheden voor uw eigen smaak, eisen en wensen. Hier leveren ze onder andere Brühl, Zani, Juventa, Natuzzi, Poliform, Danish Carpets, en vele andere merken.

Bijzonder is de aanwezigheid van het merk Indera, als eerste in de Benelux. Het merk Indera bestaat eveneens pas sinds december 2004. Indera is een modern merk dan gaat voor de beste kwaliteit meubelen. Ook de ontwerpers hebben hun naam al bewezen, zo ontwerpen Stefan Steenkist en Wim Segers voor Indera. Qua stijl is het een Italiaanse vormgeving, maar met Nederlandse praktische eigenschappen. Wij Ieder model is flexibel in bijvoorbeeld de zitdiepte en rughoogte, maar ook qua opstelling erg flexibel, dus modulair. Zeker de moeite van een bezoekje waard dus.

Lineo presenteert bovendien de eerste Stokke Design Shop, beroemd om de unieke combinatie van mooi ontwerp en actief zit comfort. Daarnaast is er ook een aparte Rolf Benz Studio.

Lineo Modern Wonen
Gestelsestraat 59
5582HG Waalre
Tel: 040-222 20 42

E: info@lineo.nl
W: www.lineo.nl
Lineo Modern Wonen te Waalre | Meubilair | Excellenza