Kees Verhouden Meubelen

 

Oirschot

Bij Kees Verhouden ontstond een unieke combinatie van een woonwinkel en een eigen meubelmakerij en spuiterij onder één dak. Flexibiliteit voor de consument is dan ook het sleutelwoord binnen dit vernieuwende winkelconcept. Kees Verhouden Meubelen is een speciaalzaak gericht op actuele wooncollecties in de hoogwaardige houtsoorten eiken, kersen, walnoten en gelakte meubelen van onder andere topdesigner Hans Daalder.

Maatwerk in deze collecties is ook mogelijk. In onze sfeervolle zaak ontdekt u toonaangevende programma's uit binnen- en buitenland. Ze voeren collecties van Hans Daalder, Bert Plantagie, GT, Koinor, Cloak, Jess, Bree’s New World, Avanti, Heldense, Schillig, Violetta, Sitting Vision, Gepade, Delato, Seuren etc. De collecties worden aangevuld met woonaccessoires, verlichting van Copini en Willemsen, wanddecoratie, karpetten en Betonlook vloeren. Het klimaat, de inrichting en de entourage veroorzaken een ongedwongen Brabantse sfeer.

Kees Verhouden Meubelen is een unieke ervaring en een bezoek aan de woonwinkel meer dan waard. Uiteraard leveren ze in geheel Nederland en Vlaanderen.

Kees Verhouden Meubelen
Industrieweg 30
5688 DP Oirschot

E: info@verhouden.nl
W: www.verhouden.nl
Kees Verhouden Meubelen te Oirschot | Meubilair | Excellenza