East meets West

 

Nijkerk

Een bijzondere zaak, met de naam East meets West. Hier vindt u oosterse sferen in westerse interieurs. Moderne meubelsoorten laten zich perfect combineren met oude Chinese stukken. Een strakke stijl, afgewisseld met antieke oosterse meubels brengt spanning in een interieur. In de showroom van East meets West wordt duidelijk hoe een perfecte balans tussen twee uitersten zorgt voor een originele en vooral mooie uitstraling.

‘De meeste Chinese meubels in deze winkel zijn antiek,' vertelt eigenaresse Conny. 'We deden in de loop der jaren veel contacten op in het verre Oosten en inmiddels weten we precies waar we de mooiste meubels en accessoires kunnen vinden. In China worden de stukken opgeknapt. De combinatie van oud en modern die dit oplevert in een interieur geeft een prachtig resultaat.'

De inhoud van de collectie Chinese meubels is iedere keer weer verrassend anders, elk stuk is uniek met zijn eigen specifieke uitstraling. Mooie side tables en beauty boxen, unieke lederen kledingkisten, lage en hoge dressoirs voor TV of stereo, salontafels in groot formaat en een weergaloze sortering kasten in elk formaat.

Een prachtig initiatief met veel bijzondere stukken, dat een totaal eigen plek inneemt binnen de meubelzaken van Nederland. 

East meets West
Westkadijk 10
3861MB Nijkerk
Tel: 033-2466166

E: info@chinesemeubels.nl
W: www.chinesemeubels.nl
East meets West te Nijkerk | Meubilair | Excellenza