Donjon

 

Son en Breugel

Op zoek naar een passende naam voor deze nieuwe vestiging in de Prijt Groep, die recht zou doen aan de karakteristieke vormgeving van het gebouw, kwam men uit bij De Donjon. De Donjon is immers een versterkte toren van twee of drie verdiepingen en met muren van twee a drie meter. En dat past wel bij het prachtig ontworpen van aan het Ekkersrijt in Son en Breugel.

In 2004 kwam door omstandigheden het pand twee deuren verder vrij. Hier hebben ze inmiddels een schitterende zaak van gemaakt, met op de benedenverdieping sinds kort een Natuzzi-urban Gallery. Dit is op de bovenverdieping aangevuld met de BASICS collectie, onder het motto betaalbaar betrouwbaar.

Een prachtige zaak met een dito assortiment, net zoals overigens bij de zusterbedrijven de Modernen en Prijt Meubelen in Eindhoven het geval is. Men toont en verkoopt hier onder andere Rolf Benz, Artifort, Leolux, Philippe Starck, de Sede en Bretz.

Natuurlijk is een meubel iets persoonlijks, en zijn niet alleen de maten en het comfort belangrijk, maar ook de bekleding speelt hier een belangrijke rol in. Donjon haalt deze bij gerenommeerde weverijen als de Ploeg, Kvadrat en Gabriel.

Donjon
Meubelplein Ekkersrijt 4001
5692DB Son en Breugel
Tel: 0499-490 505
Fax: 0499-490 705

E: info@donjon.nl
W: www.donjon.nl
Donjon te Son en Breugel | Meubilair | Excellenza