Divano & Divani

 

Capelle aan den IJssel

Om u een idee te geven wat wonen met allure betekent, hoeft u enkel een bezoekje te brengen aan Divano & Divani. In de showroom in Capelle aan den IJssel kunt u in levenden lijve ervaren wat men hier bedoelt met het 'wonen van uw dromen'.

Geniet van de op elkaar afgestemde meubelen en accessoires. Zak behaaglijk weg in een comfortabele bank. Snuif de rijke geur van soepel leer op en verbaas u over de internationale collectie van hoog niveau.

Divano & Divani heeft een zeer ruim assortiment in alle mogelijke producten die uw woning naar een hoger en stijlvol plan kunnen tillen. Prachtige banken bijvoorbeeld. Het eerste dat u aan deze banken zal opvallen is het design en de perfecte afwerking. Een diversiteit aan stijlen met één gemeenschappelijk kenmerk: kwaliteit.

Daarnaast vele kasten en dressoirs. Van open boekenkast tot gesloten wandmeubel voor uw audio- en videoapparatuur. Ook kunt u uw eigen wandmeubel samenstellen met wandelementen in alle vormen en maten.

Met warme en luxueuze houtsoorten en stoffen zorgt Divano & Divani ervoor dat uw slaapkamer een droominterieur krijgt. Verder kunt u er terecht voor een brede selectie tapijten, gordijnen, verlichting en zelfs voor audio en video apparatuur kunt u bij deze zaak uitstekend terecht.

Vanaf het moment van aankoop tot en met alle nazorg is dit bedrijf er voor u. De service begint direct na het afsluiten van uw aankoop in de winkel; zo geven zij uw aankoop door aan de betreffende fabrikant en volgen ze de planning van dag tot dag. Mocht er onverhoopt toch iets met uw meubelen of andere aankopen gebeuren dan wordt uw service-aanvraag door de vakbekwame medewerkers direct in behandeling genomen. Op alle service en werkzaamheden zijn de garantievoorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) van toepassing, zodat u altijd optimale kwaliteit geleverd krijgt.

Divano & Divani
Schinkelsebaan 3
2908LE Capelle aan den Ijssel
Tel: 010-450 01 22
Fax: 010-451 19 08

E: info@divano-divani.nl
W: www.divano-divani.nl
Divano & Divani te Capelle aan den IJssel | Meubilair | Excellenza