Design Sales

 

Utrecht

Designsales is een echte factory store. Als fabrikant (met eigen produktie) van moderne designmeubelen hebben ze een eigen showroom geopend waarin produkten rechtstreeks aan consumenten verkocht worden. Een bezoek aan deze toonzaal in Utrecht is dan ook een bezoek rechtstreeks aan de bron.

Als fabrikant produceert men een groot aantal producten op voorraad in een aantal standaard uitvoeringen en kleuren. Deze worden aangeboden tegen grote kortingen. De producten zijn dus nieuw, rechtstreeks uit de productie en direct beschikbaar. Dus "Cash en Carry" en "What you see is what you get".

Een deel van de collectie kunnen ze zelfs tegen dezelfde korting nieuw produceren in de door u gewenste uitvoeringen, uiteraard is er dan wel een levertijd. Hier vindt u een overzicht van ons actuele aanbod tafels, salontafels, kasten, banken, fauteuils, stoelen en verlichting, producten die anderzijds opgenomen zijn in collectie van bijvoorbeeld Linteloo en Danca.

Helaas wordt er door Design Sales niet bezorgd, en dat is iets waar wel rekening mee gehouden dient te worden. Echter, de prijsstelling is ook zodanig dat men dat niet kan verwachten. Wat men wel kan verwachten, is een ruim assortiment met design meubelen die zich kunnen meten met de absolute top.

Design Sales
Texasdreef 2
3565CL Utrecht
Tel: 030-245 95 95

E: info@designsales.nl
W: www.designsales.nl
Design Sales te Utrecht | Meubilair | Excellenza