De Havenpoort

 

Nijkerk

Sinds 1998 een begrip geworden in midden Nederland. De collectie bestaat uit een brede range eigentijdse meubelen die zich makkelijk in ieder interieur laat toepassen. Meubelgalerie De Havenpoort is een zelfstandige winkel met geheel eigen visie op inrichting en aankleding. De verkopers binnen dit bedrijf hebben zeer veel professionele ervaring om elke klant vrijblijvend van advies te voorzien.

De oude loods is eind vorige eeuw volledig gerenoveerd en voorzien van een extra verdiepingsvloer. Met de zachtgele wanden en de geheel in Griekse stijl gebouwde entree, voelt men zich hier direct op uw gemak. Diverse woonstylen kunt u hier vinden zoals Engels, koloniaal, klassiek, landhuis en rustiek.

Verder zijn wij specialist in het vervaardigen van maatwerkmeubelen. Uniek is dat de meubelmakerij inpandig in de winkel is, en u getuige kunt zijn hoe deze meubelen vervaardigd worden. Tevens is er een uitgebreid assortiment verlichting, decoratie en woontoebehoren. Tevens kunt u relaxt onderuit in de "Relax fauteuil" studio met diverse modellen verstelbare relax fauteuils.

De Havenpoort
Amperestraat 5
3861NC Nijkerk
Tel: 033-2452780

E: info@havenpoort.nl
W: www.havenpoort.nl
De Havenpoort te Nijkerk | Meubilair | Excellenza