Meubel Delta

 

Houthalen

Klassiek, modern en design onder één dak, dat is Meubel Delta in een notendop voorgesteld. Kiezen voor Meubel Delta staat synoniem met kiezen voor service, kwaliteit, vakmanschap en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Het verhaal van Meubel Delta begon onder de naam Meubelen Vangeneugden toen René en Maria Vangeneugden hun eigen zaak oprichtten. Ontstaan als een kleine bron in 1956 is Meubel Delta in de eenentwintigste eeuw uitgegroeid tot een ware delta. Toen de kinderen Roos, Lieve en Eddy in 1985 de fakkel van hun ouders overnamen kende het bedrijf een sterke groei en werd het productgamma ook sterk gediversifieerd. In 2001 na de verbouwingen werd de naam Meubelen Vangeneugden gewijzigd naar Meubel Delta.

Het resultaat is een bedrijf met drie afdelingen onder haar vleugels: zo legt Interieur Design zich toe op het betaalbare design meubel, Take-it Meubelen specialiseert zich in trendy meeneemmeubelen en Vangeneugden biedt een gamma van klassiek romantische tot eigentijdse meubelen.

Voor de samenstelling van het meubelgamma is Meubel Delta onder meer aangesloten bij Classic Collection, Unimeubel en Première. Deze laatste twee groeperingen van meubelhandelaars kopen vooral de eigentijdse meubelen samen aan. Terwijl Classic Collection zich richt op het klassiek degelijk romantische meubilair.

Meubel Delta
Weg naar Zwartberg 15
B-3530 Houthalen
Tel.: 011/ 60.90.40
Fax: 011/ 60.90.49

E: info@meubelenvangeneugden.be
W: www.meubelenvangeneugden.be
Meubel Delta te Houthalen | Meubilair Belgie | Excellenza