Master Meubel

 

Turnhout

Master meubel is na 15 jaar uitgegroeid tot een begrip in België en Nederland voor hedendaagse interieurvormgeving en design. Gevestigd in Turnhout in een modern industrieel gebouw worden meer dan 100 meubelcollecties gepresenteerd, gaande van de designklassiekers tot de avant-garde van morgen.

Master meubel omvat de meest complete verzameling designmeubelen die U zich maar kan voorstellen. Meer dan 100 meubelcollecties kan U in de toonzaal terugvinden, gaande van ontwerpen uit het begin van deze eeuw ( Eileen Gray - Le Corbusier ) tot design heet van de naald ( Maarten van Severen - Ingo Maurer ).

Op de Master-galerij vindt U een selectie design-klassiekers die tonen hoe design is geevolueerd tot wat het vandaag is. Master meubel beschikt over een team creatieve interieurarchitecten, of U nu al maanden op zoek bent naar die bepaalde vaas, of als U echt geen raad meer weet met Uw huidig interieur, dan kunnen zij U zeker verder begeleiden. Kunst en design zijn zo nauw met elkaar verbonden dat wij dit ook tot in onze toonzaal doordrijven. Permanent exposeren hedendaagse kunstenaars hun werken in en rond het designmeubilair om een sfeer te creeren die ook U zal bevallen.

Master meubel
Steenweg op Diest 111
B-2300 Turnhout, België|
Tel.: +32-(0)14-41 61 13
Fax: +32-(0)14-42 14 47

E: master@mastermeubel.be
W: www.mastermeubel.be
Master Meubel te Turnhout | Meubilair Belgie | Excellenza