Atelier Tack

 

Ename (Oudenaarde)

Atelier Tack is ontstaan uit liefde voor het ambacht voor het natuurmateriaal hout. In overeenstemming met de filosofie van kleinschaligheid maken ze op die manier meubelen in Europese houtsoorten (voornamelijk eik, kers, noten, grenen en beuk) 100% massief, met enkel natuurlijke grondstoffen (hout, ijzer, koper, biezen, riet, katoen, linnen, wol, leder, bijenwas, lijnolie, schellak,...).

Ze werken steeds volgens de oude regels van de (meubel-)kunst, in traditionele maar ook eigentijdse stijlen en steeds zoekend naar tijdloze ontwerpen. Op die manier creëren ze duurzame meubelen die generaties moeten trotseren en echte familiestukken worden.

Alles kan op maat en naar wens (ontwerp) van de klant. Stoelen op maat is voor een kleinschalige zaak als deze echter niet mogelijk en zo is een bijkomende passie ontstaan: op zoek gaan naar de mooiste en meest comfortabele stoel, aangepast aan de collecties, afkomstig uit verschillende stoelateliers in binnen- en buitenland. Omdat ze de klant dat kunnen aanbieden zonder tussenpersonen en zonder de kosten van de grootschalige meubelindustrie en publiciteit staan ze op die manier garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Atelier Tack
Sint-laurentiusstraat 87
9700 ename (oudenaarde)
Tel: +32 (0) 55 31 05 35
Fax: +32 (0) 55 30 00 26

E: info@ateliertack.be
W: www.ateliertack.be
Atelier Tack te Ename (Oudenaarde) | Meubilair Belgie | Excellenza