Mandemakers

 

De keuken is, net als auto's, kleding en inrichting onderhevig aan mode en trends. Verstand van keukens is dus niet alleen maar verstand van techniek, maar ook kijk op allerlei ontwikkelingen in de markt. En juist dáár heeft Ben Mandemakers altijd naar gekeken.

Steeds volgen wat de consument doet en wil. Steeds kijken over de hele wereld wat er te wachten staat. Alle showrooms zijn ingericht in vier totaal verschillende werelden.

Designkeukens, uiteraard uitgerust met de modernste apparatuur, vindt u in de Design wereld. Hier treft u de allernieuwste technieken en apparatuur aan. Voor iedereen die graag bij de tijd wil blijven. Ook Poggenpohl keukens vindt u in de Design wereld.

Ook de wereldtop mag bij Mandemakers niet ontbreken. Bij SieMatic wereld vindt u een ruim aanbod keukens van het topmerk SieMatic. Stuk voor stuk schitterend vormgegeven keukens, met een unieke uitstraling.En met deze wereldtop is het assortiment van Mandemakers compleet.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid hebben bij Ben Mandemakers altijd op de eerste plaats gestaan. Zo is hij bijvoorbeeld heel scherp op de kwaliteit van alles wat hij inkoopt, zo kritisch dat de hele inkoop nog steeds onder zijn directe verantwoordelijkheid valt.

Mandemakers te  | Keukens | Excellenza