Grando

 

Son

Grando is een unieke keukenformule met ruim 50 keukenadviescentra in Nederland en België. De formule is zo uniek omdat zij kwaliteit, vakmanschap en design hand in hand laat gaan met groots voordeel. Dat prijsvoordeel is naast het grootse aanbod van kwaliteitskeukens één van de vele keukenverrassingen die Grando u te bieden heeft.

In de keukenadviescentra vindt u tijdloze, klassieke en nostalgische keukens, maar ook designkeukens volgens de laatste trends. De collectie komt voor een groot deel uit de eigen fabriek van Grando in Duitsland. De grote voordelen van deze eigen fabriek komen tot uiting in de variëteit en scherpe prijzen. Dit vertaalt zich vooral ook in de topkwaliteit waar Duitsland bekend om staat.

Voor Grando is kwaliteit meer dan het leveren van een goede keuken. Alle keukens worden geplaatst door eigen vakkundige monteurs, welke zijn opgeleid in het Grando trainingscentrum. De service gaat door tot lang na de plaatsing. Zowel de montage als 5 jaar garantie zijn bij Grando altijd bij de prijs inbegrepen.

Grando levert niet alleen de mooiste keukens, maar ook de beste kwaliteitsapparatuur. Van gasfornuis tot keramische kookplaat, van oven tot combimagnetron. De meest luxe koelkasten en vriezers, maar ook design schouwkappen.

Grando Keukens Son
Ekkersrijt 4084
5692DA Son
Tel: 0499-491 790
Fax: 0499-491 791

E: info@grando.nl
W: www.grando.nl
Grando te Son | Keukens | Excellenza