De Keukenconcurrent

 

KeukenConcurrent is de goedkoopste keukenzaak van Nederland en doet er alles aan om ook de klantvriendelijkste te zijn. Ze gaan daar zelfs zo ver in dat de eigenaar en oprichter, hoogstpersoonlijk wil weten wanneer u hierover niet tevreden bent.

KeukenConcurrent verkoopt alleen apparatuur van topmerken, zoals AEG, Whirlpool en Bosch. Maar ook de overige onderdelen van uw keuken zijn van uitmuntende kwaliteit: ze worden op alle mogelijke punten gecheckt en hebben de meest strenge keuringen doorstaan. Daarom geven ze 5 jaar garantie op uw keukenmeubel, het blad en de montage.

Voor KeukenConcurrent is service minstens zo belangrijk als een goede kwaliteit keuken. Service die al begint voor het aankooptraject, verder gaat tijdens de koop en zelfs na de koop niet ophoudt. KeukenConcurrent heeft als enige in Nederland gecertificeerde keukenadviseurs en een eigen montagebedrijf met 150 monteurs.

Zo staan zij garant voor een snelle levering van uw nieuwe keuken, namelijk altijd binnen 10 tot 12 weken. Om de uitstekende service te onderstrepen zijn ze ook erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

De Keukenconcurrent te  | Keukens | Excellenza