Brugman Keukens

 

Persoonlijke aandacht staat bij Brugman hoog in het vaandel. En dat is precies wat u krijgt bij een bezoek aan één van de 30 filialen, een deskundige verkoopadviseur die u met persoonlijk advies bijstaat.

Nadat u uw keuken- of badkamerstijl heeft gekozen, vertelt deze precies wat er allemaal mogelijk is binnen de beschikbare ruimte. En weet u de maten van uw keuken of badkamer niet, dan komt Brugman gratis bij u inmeten.

Tijdens het gesprek met de adviseur geeft u de perfecte invulling aan uw droomkeuken of -badkamer. Rekeninghoudend met uw wensen, eisen en uw beschikbare budget. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding blijkt er keer op keer weer heel veel mogelijk. Men zegt niet voor niets, alles kan met Brugman.

Bij Brugman heeft u 5 jaar garantie, gratis levering in heel Nederland, en absolute betrouwbaarheid omdat Brugman CBW is erkend. Het keurmerk van het CBW (Centrale Branche- organisatie Wonen) is hét keurmerk op het gebied van woninginrichting. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige aankoop op het gebied van woninginrichting, dus ook op keukens en badkamers. Voor u betekent dat een hele zorg minder.

W: www.brugman.nl
Brugman Keukens te  | Keukens | Excellenza