Azur Reizen

 

Beverwijk

Azur Reizen is een reisorganisator, opgericht in 1990, gespecialiseerd in vakantiereizen naar bestemmingen aan de zuidkust van de Middellandse Zee. Landen die sterk in opkomst zijn, omdat steeds meer mensen het "net even verderop" zoeken, net even méér willen zien en meemaken dan gewoonlijk. Landen zoals Tunesië en Egypte staan daar garant voor en liggen toch maar op enkele vlieguren van Amsterdam/Schiphol.

Door de goede relaties en grote kennis van Tunesië en Egypte weet Azur Reizen exact waar de mooiste plekjes zijn en welke accommodaties het allerbeste zijn voor de gasten. Daarnaast worden er hoge eisen gesteld aan hotels, appartementen en andere accommodaties.

De banden met de toeristische instanties, met de overheden, met de eigenaren van de accommodaties, met organisatoren van bus- en excursiereizen zijn bijna familiair. Het management van Azur Reizen kent bijna iedereen persoonlijk en voert regelmatig eigen controles uit.

Inmiddels is Azur Reizen tevens onderdeel van een internationale groep C.T.K.D., waartoe ook de Abou Nawas hotel keten behoort. Dit keten heeft o.m. 20 hotels in Tunesië. Een waarborg voor continuïteit en verder groeimogelijkheden. 

Azur Reizen BV
Vondellaan 4C1
1942 LJ Beverwijk
Tel.: 0251-270 000
Fax: 0251-225 666
info@azurreizen.com
http://www.azurreizen.com

Azur Reizen te Beverwijk | Kerstreizen | Excellenza