Kookdis

 

Huizen

Kookdis biedt een totaalassortiment aan voor food en cooking: versproducten, delicatessen en tafel- en kookaccessoires. Kortom alle ingrediënten voor fantastische gerechten en om gezellig thuis te eten.

Naast de beste kwaliteit versproducten en kant-en-klaar maaltijden vindt u hier de meest fantastische producten voor in de keuken en aan tafel. Wanneer u zich bij Kookdis aanmeldt kunt u aangeven waar en wanneer u de bestelling wenst te ontvangen.

Bezorging kan plaatsvinden vanuit de versspeciaalzaken of verzorgd worden door versbezorgers. Om zo veel mogelijk de versheid te garanderen levert Kookdis zo weinig mogelijk versproducten uit voorraad. Sommige producten worden wekelijks aangeleverd. Hiervoor geldt dan ook een langere levertijd.

Kookdis draagt niet alleen de receptkaarten aan, maar biedt ook alle producten van een recept aan. Hoogwaardige versproducten die je het antwoord geven op de vraag waarom je eigenlijk een keuken hebt. Kookdis biedt een breed scala aan basisproducten. Van ambachtelijk brood, exquise koffie tot exotische groenten. Kwaliteit voert de boventoon.

En als u er geen behoefte aan heeft om in de keuken te staan, biedt de webshop kant-en-klare gerechten die in menig restaurant niet op de kaart staan.

Kookdis
Kabelweg 1
Huizen
Tel: 035-799 09 50
Fax: 035-799 09 51
http://www.kookdis.nl

Kookdis te Huizen | Kerstpakketten | Excellenza