Brabantse Kerstpakketten Specialist

 

Goirle

De Brabantse Kerstpakketten Specialist (B.K.S.) is gespecialiseerd in originele eindejaarspakketten en relatiegeschenken. Alle geselecteerde artikelen voldoen aan hoge eisen en zijn van uitstekende kwaliteit.

Pakketten naar eigen wens samenstellen is mogelijk (zonder meerprijs) bij afname vanaf 50 pakketten. Op uw verzoek komen ze met de showroom naar u toe. Binnen drie werkdagen ontvangt u een vrijblijvende offerte van het door u samengestelde pakket voorzien van een kleurenfoto van het door u samengestelde pakket op A4 formaat. Uiteraard is het mogelijk een proefpakket te ontvangen. Door deze moderne en snelle werkwijze zal er weinig van uw kostbare tijd verloren gaan.

Boeren Kerstpakketten: deze kerstpakketten serie is al enige jaren in steeds wisselende samenstelling in de selectie te vinden. Hij is even succesvol als origineel en wordt als een zeer gewaardeerd kerstpakket / relatiegeschenk ontvangen. Een boerenkaasje, een jam met hele vruchten, koek volgens traditionele receptuur, ongefilterd fruitsap zonder toevoegingen en ouderwets lekkere snoep zijn voorbeelden van artikelen die u kunt tegenkomen in de "Boeren Kerstpakketten".De producten zijn vaak verpakt in een oude houten fruitkist die het geheel een nostalgische uitstraling geeft en het pakket tot honderd procent bruikbaar maakt.

Brabantse Kerstpakketten Specialist
Turnhoutsebaan 15
5051 DZ Goirle
Tel: 013-5340561
Fax: 013-5347921

Brabantse Kerstpakketten Specialist te Goirle | Kerstpakketten | Excellenza