Van Hell Juweliers

 

Amersfoort, Apeldoorn, Naarden

Anton van Hell sr. opende op 20 mei 1933 een juwelierszaak in de woonkamer van zijn huis aan de Lange Beekstraat te Amersfoort. Het juweliersvak leerde hij van zijn vader. In 1952 wordt de eenmanszaak omgezet in een firma: A. van Hell & Zn. Horlogers en Juweliers. Van Hell sr. en zijn twee zonen Aart en Jan worden firmant.

In 1955 koopt de firma een pand aan de Hendrik van Viandenstraat. Anton van Hell jr., de derde generatie, komt in 1964 het bedrijf versterken. De oprichter van de firma treedt in 1980 terug en drie jaar later wordt een nieuwe vestiging geopend in het centrum van Amersfoort, die in 1988 na een verbouwing een uitermate chique en verzorgd interieur krijgt. In oktober 1994 wordt de juwelier Fabery de Jonge aan de Hoofdstraat in Apeldoorn gekocht en omgevormd tot een Van Hell vestiging met Ab van Hell aan het hoofd.

Van Hell juweliers onderscheidt zich door haar exclusieve collectie sierraden, gebruiksvoorwerpen, pennen, aanstekers en lederwaren. Topmerken zoals LeChic, Ebel, Omega, Maurice Lacroix, Lapponia, Meister, Grossé, Cartier en Bouchard zijn kind aan huis in onze juwelierszaken. De inkopers zijn altijd op zoek naar de mooiste en beste exemplaren voor u. Horloges, sieraden en zilveren gebruiksvoorwerpen worden wereldwijd beoordeeld en geselecteerd. Van Duitsland tot Italië, van Spanje tot Finland en van Portugal tot Hongkong. Exclusiviteit en finesse daar draait het om, in de zaken en natuurlijk ook in uw beleving.

Van Hell Amersfoort
Utrechtsestraat 28
3811 LB Amersfoort
Tel: (033) 461 56 89

E: amersfoort@vanhell-juweliers.nl
W: www.vanhell-juweliers.nl
Van Hell Juweliers te Amersfoort, Apeldoorn, Naarden | Juweliers | Excellenza