Steltman Watches

 

Den Haag

Steltman Watches opende in 1999 haar deuren aan Noordeinde 15, recht tegenover het pand waar Johannes Steltman in 1917 zijn juwelierszaak begon. Steltman Watches verkoopt en onderhoudt horloges van de 14 meest exclusieve merken ter wereld, waaronder IWC, Baume & Mercier, Patek Philippe, Panerai en Blancpai, het oudste horlogemerk ter wereld (sinds 1735). Toch draait het bij Steltman Watches niet (alleen) om de horloges. U wordt met alle égards ontvangen en deskundig begeleid in uw keuze voor een passend uurwerk.

Naast de verkoop van nieuwe uurwerken vindt u bij Steltman Watches ook een uitgebreide collectie Vintage-modellen. Dit zijn nauwkeurig gerestaureerde en onderhouden gebruikte modellen, vaak zeer gelimiteerd en exclusief. Ook voor het onderhoud van uw eigen horloge of voor de taxatie van een uurwerk is Steltman u graag van dienst. Mede dankzij het eigen atelier zijn zij in staat om uw horloge vakkundig en snel te onderhouden of te repareren.

Overigens ontleent het bedrijf haar deskundigheid en serviceniveau niet aan het feit dat ze luxe artikelen verkopen. Alle medewerkers zijn hoog opgeleid en gekwalificeerde vakmensen. En die zekerheid geven ze ook door.

Ieder horloge dat Steltman Watches verkoopt wordt geleverd onder een aanmerkelijke langere garantieperiode dan oorspronkelijk vanuit de fabrikanten gegeven wordt. De fabrieksgarantie bedraagt in de regel twee jaar garantie bij mechanische gebreken en fabrieksfouten. Ongeacht de garantietermijn van de fabrikant biedt Steltman u drie jaar garantie op nieuwe horloges.

Sinds 2001 beschikt Steltman Watches tevens over een eigen uurwerkmakersatelier. Horlogemaker Andrea van Steijn heeft na haar horlogemakersopleiding aan de Vakschool in Amsterdam uitgebreide kennis opgedaan door diverse trainingen te volgen bij horlogefabrikanten, waarvan het merendeel in Zwitserland. Hierdoor is zij gecertificeerd om bij Steltman Watches verschillende modellen van de merken Breguet, Blancpain, Cartier en Chopard te beoordelen en te onderhouden. Sinds kort kunnen ook voor een aantal quartzmodellen van Baume & Mercier en IWC de batterijservices en periodieke services uitgevoerd worden.

Steltman Watches
Noordeinde 15
Den Haag
Tel: 070-365 94 33
Fax: 070-365 86 08

E: watches@steltman.nl
W: www.steltman.nl
Steltman Watches te Den Haag | Juweliers | Excellenza