Steiner

 

Maastricht

Steiner is een gespecialiseerde juwelier in zeldzame antieke- en occasionsieraden en heeft een grote sortering in vintage, occasion en nieuwe horloges. Dit uitsluitend van de meest prestigieuze merken, waaronder Rolex, Patek Philippe, Panerai, Vacheron Constantin, Jaeger le Coultre, IWC, Breguet, Cartier, Zenith, Audemars Piquet, Breitling, Chopard, Franck Muller, Girard Perregaux, Chopard, en Lange & Söhne.

Steiner Antieke Juwelen beschikt over een team dat u professioneel kan adviseren bij de aankoop van een een prachtig sieraad of een horloge van een gerenommeerde horlogefabrikant. Uiteraard komt de kennis van dit team niet zomaar ergens vandaan. Dit is mede aan de jarenlange ervaring van Dhr. Steiner te danken, die op zijn plaats een uitmuntende leermeester was voor de medewerkers. De firma Steiner is al ruim 45 jaar werkzaam in deze branche, waarvan 16 jaar op de hedendaagse locatie; Stokstraat 2 te Maastricht.

Buiten deze ervaring is het zeker niet onbelangrijk dat de medewerkers van Steiner zelf ook absolute liefhebbers/passionisten zijn op dit vlak, dit zult u ook merken bij een bezoek aan de winkel. In het verleden is gebleken dat dit vaak voor een heel plezierige samenwerking met de klanten zorgt. In de loop der jaren heeft Steiner dan ook een behoorlijke kring van vaste klanten opgebouwd.

De locatie is bijna net zo uniek als de collectie. Het pand, gelegen aan een van de betere straten van Maastricht, dateert uit 1641 en is het enige pand in Nederland met een volledig houten voorgevel.

Steiner Antieke Juwelen
Stokstraat 2
6211 GD Maastricht
Tel: 043-325 62 82

E: info@steinermaastricht.nl
W: www.steinermaastricht.nl
Steiner te Maastricht | Juweliers | Excellenza