Schaap & Citroen

 

Den Haag en Rotterdam

De juwelierstraditie van Schaap en Citroen stamt uit 1888. In dat jaar opende Maup Schaap een juwelierszaak aan de Steenweg in Utrecht. Schaap verkocht zijn zaak begin vijftiger jaren aan juwelier Van Gelder uit Venlo. Met de overname van de twee zaken van de gebroeders Citroen (Amsterdam en Den Haag) was het juweliershuis Schaap, Citroen en Van Gelder in 1965 een feit. In 1974 werd Schaap, Citroen en Van Gelder verkocht aan het AMEV concern dat graag wilde investeren in een branchevreemde retailorganisatie. AMEV zette het juweliersbedrijf voort onder de naam Schaap en Citroen en breidde het assortiment aanzienlijk uit door overname van de winkels van de Koninklijke Van Kempen en Begeer.

Schaap en Citroen behoort anno 2005 tot een van de bekendste juweliershuizen van ons land en vertegenwoordigt als geen ander de hedendaagse mode in juwelen, horloges en luxe accessoires.

Schaap en Citroen, heeft inmiddels vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Het bedrijf is befaamd om zijn 'Jewellery designed for life'. Hier vindt u adembenemende sieraden en horloges van superieur niveau. Met acht vestigingen in Nederland behoort Schaap en Citroen tot een van de bekendste juweliershuizen van ons land en vertegenwoordigt als geen ander de hedendaagse mode in juwelen, horloges en luxe accessoires.

Schaap en Citroen richt zich op de toekomst zonder traditionele waarden uit het oog te verliezen. Vakmanschap, gastheerschap en uitstekende service staan al meer dan een eeuw aan de basis van het succes van Schaap en Citroen. De medewerkers staan u graag terzijde in uw zoektocht naar dat ene, volmaakte ontwerp.

Topkwaliteit en stijl zijn kernbegrippen die terug te vinden zijn in de exclusieve collectie juwelen en horloges. Schaap en Citroen is concessionnaire van internationaal befaamde merken als Rolex, Patek Philippe, Chopard, Cartier, Piaget, IWC en Jaeger-leCoultre.

De mooiste zaken bevinden zich volgens Excellenza in Rotterdam en Den Haag, prachtig ingericht, en ruime mogelijkheden om in alle rust precies dat uit te zoeken wat bij die individuele klant past.

Schaap en Citroen Den Haag
Plaats 2
2513 AE Den Haag
Tel: 070-365 78 00
Fax: 070-356 11 78

Schaap en Citroen Rotterdam
Lijnbaan 77
3012 EM Rotterdam
Tel: 010-411 94 45
Fax: 010-433 40 41

E: info@schaapcitroen.nl
W: www.schaapcitroen.nl
Schaap & Citroen te Den Haag en Rotterdam | Juweliers | Excellenza