Pijnenburg Juweliers

 

Eindhoven

Exclusieve sieraden van de top-ateliers in de wereld en de mooiste precisie-uurwerken van de allerbeste Zwitserse merken, daar draait het om bij Pijnenburg Juweliers, opgericht in Tilburg en sinds 1984 tevens ook gevestigd op de Eindhovense Demer.

Door een overkoepelend orgaan genaamd de AIHH is Pijnenburg Juweliers, samen met drie andere juweliers in Nederland, gekwalificeerd tot top dienstverlener in het hoge segment en mag zich hiermede rekenen tot de 'World's Leading Jewellers and Watch Specialists'.

Pijnenburg voert het mooiste dat de horloge-wereld te bieden heeft. Audemars Piquet, Girard-Perregaux, IWC, Panerai, Piaget, Tag Heuer, Cartier en Baume & Mercier zijn slecht enkele van de topmerken die men hier aantreft.

Bij Pijnenburg Juweliers staat service hoog in het vaandel. Daarom wordt u ook uitgebreid geadviseerd over het behoud van en onderhoud aan uw horloge of sieraad. Het vakkundig opgeleide team staat u hierbij terzijde. Pijnenburg Juweliers beschikt over een eigen after sales atelier waar goud en zilver reparaties alsmede kleine uurwerkreparaties uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast verzorgen zij reparatie en onderhoud van bijna alle horlogemerken bij de betreffende fabrikant.

Onbetwist één van de toppers in de Nederlandse juwelen en horlogesector en al jarenlang een bekend en betrouwbaar adres voor vele liefhebbers en connaisseurs.

Pijnenburg Juweliers
Demer 49
5611 AP Eindhoven
Tel: 040-244 42 22

E: info@pijnenburgjuweliers.nl
W: www.pijnenburgjuweliers.nl
Pijnenburg Juweliers te Eindhoven | Juweliers | Excellenza