Juweliershuis Aalbers

 

Velp en Zwolle

In 1946 startte Theo Aalbers in Velp zijn eerste horlogewinkel. Veel reparaties en restauraties van antieke sieraden en uurwerken waren jarenlang de belangrijkste activiteiten. Centraal staan, sinds de oprichting van Juweliershuis Aalbers, de belangen van u als klant. Zowel in vakmanschap als advies.

In de loop der jaren heeft Juweliershuis Aalbers de exclusieve verkoop gekregen van diverse nationale en internationale toonaangevende merken, zoals Baume & Mercier, Jeager LeCoultre, Omega, het prestigieuze IWC en het extravagante Piaget.

Onder het motto "het juweliersvak is onze passie", staat een enthousiast team van vakbekwame medewerkers onder leiding van Hans Aalbers en Eltjo Kuiper klaar om u te begeleiden en te adviseren in uw keuze.

Aan stijl herkent men vaak de persoonlijkheid. Juist sieraden en horloges zijn dié accenten welke uw persoonlijkheid onderstrepen. De keuze voor de stijl die bij u past is daarom van essentieel belang bij Juwliershuis Aalbers. De ervaren medewerkers begeleiden u graag in uw keuze, zodat zij met de toonaangevende horloges en juwelen uw specfieke stijl kunnen onderstrepen.

Juweliershuis Aalbers Velp
Hoofdstraat 206
6881 TN Velp
Tel: 026-364 01 41
Fax: 026-361 14 24

Juweliershuis Aalbers Zwolle
Luttekestraat 40
8011 LS Zwolle
Tel: 038-421 76 72
Fax: 038-423 65 48

E: info@juweliershuisaalbers.nl
W: www.juweliershuisaalbers.nl
Juweliershuis Aalbers te Velp en Zwolle | Juweliers | Excellenza