Ibink Juwelen

 

Barneveld

De grootvader van Bertjan startte al in 1930 een juwelierszaak in Alkmaar. In 1979 vonden Bertjan Ibink en zijn vrouw Yvonne het huidige pand in Barneveld. In al die jaren verbouwden werd de zaak meerdere malen verbouwd, met als klap op de vuurpijl de spectaculaire verbouwing van eind 2003.

Het assortiment horloges van Ibink mag er ook zeker zijn. Grote merken zijn hier op de Veluwe vertegenwoordigd. IWC, Breitling, Oris en Pequignet zijn slechts enkele van de namen die er tussenuit springen.

En bij zulke merken is het vanzelfsprekend dat men goed geadviseerd wordt. Want zoals men zelf op de website zegt:"Wanneer u de aanschaf van een horloge overweegt voor uzelf, of als cadeau, dan investeert u in duurzame schoonheid. Bij een dergelijke aankoop is het van belang dat u het juiste advies ontvangt. Uw juwelier of goudsmid is daarvoor de aangewezen persoon. Hij of zij kan al uw vragen over horloges beantwoorden en kan u helpen bij het bepalen van uw keuze. De professionele ervaring gecombineerd met uw persoonlijke smaak zal resulteren in de keuze van precies dat polshorloge dat bij u past en dat u de rest van uw leven zult koesteren."

En zo is het precies. Gelukkig weet men bij Ibink wat dienstverlening is, en wordt de klant op een prettige manier behandeld

Ibink Juwelen
Jan van Schaffelaarstr 30
3771 BV Barneveld
Tel: 0342-412 083

E: info@ibink-barneveld.nl
W: www.ibink-barneveld.nl
Ibink Juwelen te Barneveld | Juweliers | Excellenza