Eugene van Baal

 

Nijmegen

De naam Juwelier Eugène van Baal is al meer dan honderd jaar een begrip in Nijmegen. In 1887 richtte Eugène van Baal een klein winkeltje, dat gespecialiseerd was in zakhorloges, op. Met uitzondering van een oud zakhorloge is er uit de beginperiode weinig bewaard gebleven. Op 22 februari 1944 werd de geschiedenis namelijk in een klap uitgewist toen de geallieerden zich vergisten en het centrum van Nijmegen bombardeerden. Het bombardement legde een groot deel van de stad in as en kostte ruim 800 mensen het leven. Na de oorlog is de zaak opnieuw opgebouwd op de huidige locatie: de Broerstraat.

Na een opleiding tot goudsmid aan de vakschool in schoonhoven besluit Ted van Baal in de zaak van zijn ouders te gaan werken. In 1975 neemt Ted van Baal, nog steeds de huidige eigenaar, de zaak van zijn ouders over. Hij zorgt ervoor dat door zijn enthousiasme Juwelier Eugène van Baal zich nog meer gaat specialiseren in mooie sieraden en technisch hoogstaande horloges. Inmiddels heeft ook de vijfde generatie haar intreden gemaakt in het familie bedrijf. Samen zijn Ted en Peter met het verkoopteam van plan om deze traditie voort te zetten en u nog jaren lang te adviseren bij de aankoop van een mooi sieraad of horloge.

Met deze kennis en ervaring pogen zijn een voor u zo compleet mogelijke collectie samen te stellen, van mooie horlogemerken zoals Glashütte en Breitling tot elegante sieradenmerken zoals Piaget en Garel. Het personeel gaat altijd graag samen met u op zoek naar het perfect passende horloge of sieraad.

U vindt bij Juwelier Eugène van Baal de reeds gevestigde namen zoals Breitling, Omega, Glashütte en Tag Heuer. Maar ook de in Nederland minder bekende merken zoals Oris, Meistersinger en ook Eberhard & co met o.a. het nieuwe model de Temerario.

Een bijzonder bedrijf, met een geweldige historie en een onuitputtelijke drive om de klant van dienst te zijn. En zo zien we het graag.

Eugene van Baal
Broerstraat 53
6511 KM Nijmegen
Tel: 024-3221691
Fax: 024-322 16 92

E: info@eugenevanbaal.nl
W: www.eugenevanbaal.nl
Eugene van Baal te Nijmegen | Juweliers | Excellenza