Ace & Spyer

 

Amsterdam

Ace & Spyer Juweliers is officieel de oudste juwelierszaak van Amsterdam. Sinds de jaren 1930 is de juwelierszaak gevestigd in het prachtige Art Deco pand dat uitgeroepen is tot een rijksmonument in 2001. Tijdens de verbouwing in 1998 is de winkel gemoderniseerd en beveiligd volgens de huidige normen, maar wel in totale harmonie met de prachtige historie van het pand en de zaak.

Ace & Spyer Juweliers is geen filiaalbedrijf, maar een echt familiebedrijf. Net als alles andere Ace Juwelierszaken, heeft Ace & Spyer een eigen gezicht en unieke collecties. In het voorjaar van 2005 is de winkel gerestyled en voldoet aan de hedendaagse veiligheidseisen voor luxe juwelierszaken. De zaak kan het beste getypeerd worden als "Modern with a Classic Twist".

Naast de ruime collecties van de exclusieve merken die gepresenteerd worden in de winkel, heeft Breitling in 1998 Ace & Spyer gekozen om de allereerste exclusieve Shop-in-Shop in Nederland te vestigen op het Koningsplein. In een speciaal ontworpen Corner, wordt er een ruim assortiment van de Breitling collectie gepresenteerd.

Daarnaast voert Ace & Spyer veel modemerken die tevens kwaliteitshorloges op de markt brengen, als Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Gucci en Hugo Boss. De echt grote namen in de klokken zijn toch Baume & Mercier, Oris, Tag Heuer en het opvallende en trendy U-Boat. U-Boat zijn Italiaanse horloges met Zwitserse uurwerken, en daarnaast replica's van de horloges die voor de Italiaanse marine zijn vervaardigd in de jaren 1950.

Ook de IWC corner geniet veel bekendheid. IWC is een Zwitsers horlogemerk uit Schaffhausen dat mechanische horloges produceert sinds 1868. De collectie van International Watch Company bestaat uit acht families. Bij Ace & Dik in de Van Baerlestraat te Amsterdam staat een uitgebreid en exclusieve collectie van IWC gepresenteerd in een exclusieve IWC Corner.

Voor elke liefhebber en elke portemonnee is er dus bij Ace & Spyer veel te genieten in deze zaak.

Ace & Spyer Juweliers
Koningsplein 1
1017 BB Amsterdam
Tel: 020-6240792

E: info@acejewelers.com
W: www.acejewelers.com
Ace & Spyer te Amsterdam | Juweliers | Excellenza